prao

är hos anna just nu och äter kakor. vi ska göra lite läxa om en stund om vi orkar! hittar inte något bageri/konditori som jag kan praoa på :/
pusss♥

solsidan

hej! nu gick anna nyss hem, vi har fixat på mitt rum hela kvällen. var ju på arobicc på etic förut med anna & mia och efter det duschade jag & anna där! skriver imorgon!
puss♥

ikea/birsta

väntar på anna nu ska in på ikea/birsta! lägger inte bilder från igår senare ska på areobic med anna & mia!
puss♥

omöblerat

hej! idag har jag,anna,mamma & johanna varit på först stadium och köpt träningskläder åt mig och anna och sen till ikea. då köpte vi lite saker till mitt rum och till johannas rum. imorgon ska jag åka till ikea med mamma efter gudstänsten och köpa tavlor,matta,tyg till soffan och lite till saker :) lägger in bilder från ikväll imorgon, har varit med anna & mia- när anna hade gått hem började jag och mia planera vad vi ska göra på sommaren!
pusss♥

spinning

hej! nyss varit på spinning med mina tränings vänner hanna & anna:) ska duscha snart sen äta middag och efter det på bowling med Mia, anna & hanna! hade kör idag eller pop och rock sång är det ju hehe. idag ska anna kanske sova hos mig eller jag hos henne!skriver iaf senare
puss♥

etic

hej,kom nyss hem från etic. var med anna & hanna på först ass´n legs i 30 minuter och sedan core i 40 minuter! kändes härligt att träne heheh. ska duscha snart och sedan sova, ne jag vet inte vad jag ska göra sen men skriver imorgon!
puss♥

sötaselma


hungrighungrighungrighungrighungrig

hej! sitter p[ engeskan just nu i ett annat klassrum med anna. anna sitter bredvid och g;r ett inl'gg p[ engelska hahaha. ska p[ core ikv'll med hanna och anna p[ etic, har ju k;pt ett [rskort d'r nu! har lunch snart 'r s himla hungrig just nu! imorse n'r vi skulle g[ halv nio och anna kom fem i hasl nio till mig, d[ sov jag och hon var d'r nere och ropade p[ mig ahah. anna och jag ska g;ra middag hemma hos mig, kyckling gryta med ris. skriver senare!
puss♥



hotel first strand

hejsan! kom hem från konfirmationen för en stund sen. idag har jag,ida,söder,frida & dennis åkt in till stan och letat praoplats. jag,ida & frida gick till Hotel First Strand och frågade om prao och dom skulle höra av sig!hihi.... jag,ida,söder & dennis åt på Oriante Kebab och det var äckligt fick tvinga i mig maten:/ ska ta något litet fika nu skriver imorgon!
puss♥

m

du är så bra min underbara vän!

badhuset

hej! kom hem från badhuset för en liten stund sen. var där med hanna & anna!:) ska städa lite på mitt rum nu och sedan se på tv. bröt revbenet igår,eller ne inte bröt med gjorde illa revbenet när jag ramlade när jag åkte längdskidor:/skriver imorgon här är annas nya blogg!
http://www.aannabacke.blogg.se
puss♥

nattiii

sleep tight!
pussss♥

poppisar

hej! sitter med anna just nu och hon ska sova hos mig idag. vi var ute och gick med ralle efter skolan och efter middagen åkte jag,pappa och adam skidor. imorgon ska jag,anna,hanna och kanske någon mer på bad huset efter skolan! skriver lite senare kanske eller imorgon!
puss♥
ehe

kanelbrowniee

hej! har varit med mia idag, vi har bakat kanelbrownies och dom blev riktigt goda! ska åka skidor ikväll och idag ska jag äta hamburgare!:) skriver senare!
puss♥
bild från min och fridas sparktur hehe:)

jag ser ljuset

lite bilder som jag nyss knäppte, sov hos världens bästa mia igår, vi såg på Harold and Kumar escape from guate bao nånting denvar bra! vi hade riktigt roligt igår på bite line och laser hallen! jag vann en fribiljett :D skriver lite senare.
puss♥

laserhallen!

kom nyss hem från skolan, har nyss haft kör och det var roligt:) ska kolla vad jag ska ha på mig ikväll så jag skriver imorron tror ja!
puss♥

skola

hej! äntligen fredag,laserhallen,bite line! ska gå till skolan om en kvart längtar tillls vi har kör!!!! jag skriver innan laserhallen och bite line!:)
puss♥
frida och jag igår i full fart på sparken ner för en backe! hehe

smoothie

hej! ska snart göra en smoothie och sitter just nu och längtar tills imorgon hehe!har iaf nyss duschat. skriver imorgon!
puss♥

forever and always

hej! ska snart ner och duscha nu! sen fika någonting och se på film. är så himla trött just nu så orkar inte skriva!
puss♥♥

foton

hejsan! kom nyss in, har fotat med frida! ikväll blir det nog skidor med pappa. imorgon ska jag,ida,frida,anna,mia,dennis,lisa,söder,hanna på bite line och äta och sedan har vi bokat
hela laser hallen från 20.00-23.00 så då får vi spela hur mycket vi vill! ;)skriver senare!här är bilderna!
pusss♥♥♥

mine

hej! har nyss gjort 4 till frågor till SO provet, sitter och äter ett äpple och funderar på att ringa frida och gå ut och knäppa kort! hörs senare !
puss ♥♥

konfirmation

har konfirmation sen sitter och gör frågor till so provet!
puss♥♥

hehe

hej! har nyss sett ett avsnitt av glee har laddat hem ett till nu som jag ska se hehe. ska fika någonting snart och sen gå upp hörs imorron!
ppuss♥♥

i´m a soldier

hej! ska snart se på ett avsnitt av glee och sedan ner och duscha tror jag. igår fick jag pappas system kamera och han köpte enny, jag ska gå på foto kurs med mia och sen ska jag köpa en ny och bra kamera!!har varit med ida och frida idag, har nyss ätit middag.vi hörs senare!

skidor

hej! har haft skola idag och varit med ida och anna efter skolan. vi gjorde läxa sen såg vi på vampires suck! heheh sååå rolig.. ska ut och åka skidor med frida senare och ska äta pannkaka om en stund,uschuschhhh. hörs senare!
pussss♥

ont i huvvve

hej! var hos mia igår med jonna,mia och frida. vi såg på vampire suck och denvar riktigt rolig hahah. varför har alla sagt att den var tråkig vi skrattade hela tiden hehe, anna kommer hit snart och sen ikväll ska jag och frida ut och åka skior! 2 varv. hörs senare
puss♥
jag har onnt i huvvvvveeeeett

cupcakes

hejhej! här är bilderna på cupcakesen!
sov hos anna inattt och idag ska jag till mia och vara med hon!

cupcakes

♥♥♥♥hejhej! är hos anna nu och ska snart gå och knäppa bilder på henne, vi har bakat cupcakes hemma hos mig jag lägger kanske in bilder på vårt mästervärk senare hehe :) ska sova hos henne ikväll och vi ska ääta pizza hehe,skriver senare !
puss♥
♥♥♥♥♥♥♥

2 varv!

hejsan! kom nyss hem, ida och jag åkte två varv och frida ett. första varvet åkte vi på 15 minuter och andra 26 hehe :)ska snart neer och duscha och sen se lite på glee eller läsa nån bok :) skriver imorgon!
puss♥
sötaselma

skidor igen

hej! nu ska jag ut och åka skidor igen, fast med ida och frida. igår åkte jag ett varv på 10 minuter!:)

jag vill ha mer pengar...

hej! har nyss duschat och ska gå upp nu, jag ska börja spara pengar hehe! men jag har ingen aning om vad jag ska köpa för nått! ska gå nu hejdå! ♥

skidor

hejsan! nu vare ett tag sen men ska försöka att blogga,men jag glömmer alltid hehe..
nu har jag nyss ätit och sitter nu och lyssnar på musik och smälter maten. ska snart iväg till eljusspåret
och åka längdskidor med adam och pappa! vi hörs senare hehe!

....


RSS 2.0