precis en vecka

precis en vecka sen jag bloggade,heheh. i fredags var jag,ida och frida på Harry potter och döds relikerna, den var riktigt bra!!sett på gossip girl för en stund sen och duschat, känner mig helt sjuk nu. mår inge bra alls nu! har varit på juksyltningen med mia och frida . var så kallt 15- tror jag :/ jag och mia köpte thaimat och vi gick in på IB och åt det hahah! tror iaf att jag blir hemma idag, vi hörs kanske nån dag!
puss♥

xoxo gossip girl

igår var det väldigt roligt och vi gjorde allt från himmel till jord hhehehe!har sett gossip girl och ska sätta mig och se på tv nu så vi hörs imorron!sägger godnatt nu jag!
puss♥

pizza

tja,väntar på mia,ida,frida,hanna,anna och dennis.vi ska ner och äta pizza, hörs ikväll eller imorron!
puss♥

de vises sten

kom nyss hem från dennis.var med ida,dennis,mia&frida vi såg på Harry Potter och de vises sten,imorron ska jag ha "födelsedags"fest då ida,frida,mia,anna,dennis&hanna kommer!hörs imorron!
puss♥

natti

imorgon ska jag,ida,frida och dennis kanske ha harry potter maraton om jag hittar filmerna här hemma hehe..lägger in vad jag fick imorgon istället!
puss♥



johanna&jag

normal

har inte skrivit på ett tag nu har mycket i skolan just nu,massa prov och skit saker:/ min tremänning Sara och hennes man Micke och barn Olivia,Tuva-Li och Milton.har ätit middag och fått present av dom, ska lägga in bilder på presenterna senare ikväll ska knäppa kort. sitter just nu vid gamla datorn så har bara massa gammel bilder haah!
har massa bilder som inte får visas offentligt!!!!ska lägga in några sen också!men nu ska jag och frida till ica så vi hörs senare!
puss♥

sjuksjuk

hej! har inte skrivit för jag var sjuk igår och är sjuk idag också! iaf igår när jag låg och sov vid 10 på morronen och jag var ensam hemma ringde hem telefonen, då var det alla i min klass(dom hade musik då) som ringde och sjung för mig för jag fyllde år i söndags ! jag fattade inte vem det var först så jag satt ochmumlade ; vem är det?, åååh jag sov ju! jag fick kliva upp och gå ända till telefonen!!
dom satt och skratta åt mig hahahah!:/  lite gulligt var det ju hahahaha,  när jag fyllde år fick jag en väska,parfym,pengar,kläder,presentkort,filmer,böcker,mascara, m.m!
pusss♥

happy birtday!

grattis till mig själv♥  orkar inte skriva nånting jag har ont i huvvet men har fått bra saker idag och det har varit roligt skriver imorron puss♥

farsdag idag

hej,har duschat nyss och ska fira pappa på farsdag som egentligen inte är idag men jag fyller år imorron så det får bli idag! har ätit för en stund sen ska äta tårta snart och sen kanske åka till mia! hör senare ikvälL!
pusssss♥

äntligen lördag, igen♥

äntligen lördag igen, härligt måste jag ju säga. problemet är nu bara att jag inte har en liten aning av vad jag ska göra idag! ska vara med frida iaf och tänkte ringa jenny och se om hon vill komma, skriver mer senare och lägger nog in någon bild då!
puss♥
vem fyller år imorgon då?;)
jag i lila/rosa och anna i glasögon när jag fyllde 5-6år haha :')

man känner sig som en bensin mack

ikväll har jag varit med mia,frida,ida och rasmus:) vi va på coop och kollade lite och pratade lite högt och då kom en äcklig fitta som jobbade på coop och sa; gå ut härifrån nu om ni inte ska köpa nått, jag vill inte ha folk här som snatttar saker , det är ingen jävla leksutga det här!
haha eller hon skrek det mer hahahahah alla fick typ damp men vi sa inget haha fattar inte att vi köpte drickoran :S hahaaa, sitter iaf själv nu och gör ingenting
puss♥♥
så här såg det ut i onsdags när jag och frida duschade selma!

would you hang with me?

hej! haft skola idag, spanska,gympa,teknink. jag, ida och frida åkte in till birsta och åt på donken !!!! mums:)  anton och söder kom sedan och dåå skulle vi på elevens val på bowling och anton kom 1:a, frida kom 2:a, jag kom 3:a och ida kom 4:a :) rasmus spelade med nå sjuer hahahah. vi följde med ida till synoptik och sedan tog vi bussen hem, jag skriver meer ikvälL!
pusss♥
mia lilla, vill du följa med mig,ida och frida på Saw3d på söndag?

glass

hej! ska se criminal minds nu och ta en skål med glass, oboy pulver och kola sås! mums.
skola imorron och har bowling på elevensval! men vi hörs imorron!
puuss♥

snösnösnö!

äre bara jag som är glad att det har kommit snö?:)
snöade igår iaf och det är redan 3 dm snö!!!!:D
puss♥

mina läppar är torra....

hej!
ajjajajajajajajajaj, mina läppar är torra och det gör jätte ont :/ sitter och här på 7 ton med läppsyl hehehehe, har  haft skola idag som vanligt inte så jobbigt . på engelskan ska jag,hanna,ida,frida och anna göra en Christmas Story:D ganska roligt.    jag heter Charles och bra kompis med Kate som är Hanna, frida är Pete som vi lär känna. Anna är tomten och en mamma. ida är berättaren för hon vill inte säga något mycke, hon är okcså bianca som är Petes lilla syster och hon är också en kassörska :D det är iaf riktigt roligt!!!!ja vi hörs senare eller imorron!
puss♥

imagine

hellojsan! har varit med ida och frida idag och vi har bara sett på tv. nu är det nästan bestämt att jag,ida&mia ska till lisas skola på fredag :D    förresten visst säger man: hur mycket har jag i iQ?   eller säger man
: hur mycket iQ har jag?
pusshej♥
imorrron är det jul afton . längtar jätte mkt .  god jul på alla :D<333
oj gammal bild hahah

lollipop

tjaaaaaaa, ska träna snart och efter det tar jag en lååååååång dusch!!!
vet inte riktigt vad jag ska skriva så puss hej!

selma


hej! idag klve jag upp 10 för jag skulle på nån jävla gudstjänst. jag och frida åkte dit och mötte hanna och mia där. den höll på i en timme -_-jobbigt.....  efter det gick vi alla hem till mia och spelade tecken, jag och mia vann. sen spelade vi Chacigo, jag vann hehehhe;) vi tog en glass. sen skulle vi gå till hö balarna som hanna kallade hö bollarna hahaha :D nu ska jag iaf snart äta middag och sen ska jag göra lite sitt-ups och sånna dära saker. ska duscha också, asså jag älskar att duscha♥  hörs imorron, och förresten idag va sista dagen på lovet:/
puss♥

w h a t i f

hej, varit med mia och frida idag. ska gå och duscha nu iaf!!!
puuss♥
saknade vän! du betyder allt jag älskar dig♥

det finaste någon kan få

hej, om en halv timme åker jag till mia och är där med hon och frida! igår kväll var jag och frida med jenny, jag åkte hem viid tjugo i 12 , vi såg på idol, mörker körragömma, låt leken och lite olika saker heheh. men vi hörs senare !
pusssss♥♥
saknar sommaren

hej, vaknade 10 över 1 idag, härligt att sova ut kan jag ju säga! idag ska jag va med mia och frida. jag och frida ska gå dit och på ica på vägen dit ska vi köpa ett paket med pepparkaks deg :D asså jag fattar inte en sak, på facebook vad menas med att puffa? hahaaa......   a men nu ska jag ringa mia och här får ni en bild hahahahahahaha.
pusssssssssssss♥♥

trött

heeeeej!
kom hem för kanske en timme sen. det var iaf JÄTTE roligt på boda borg, jonna följde också med oss. det var 2 spöken utan mask som såg lite så där små snygg ut hehehe så dom var inte läskiga. är så himla trött ikväll så jag tror inte att jag orkar vara med någon! ska gå och ta en dusch nu jag och imorgon ska jag vara med mia och kanske frida:) jaja nu ska jag dra mig ifrån datorn!
puussssss♥♥
+
=       
hehe

nu.......

BODA BORG!

med mia&frida, igår på konffa lägret var det aaaaas kul. ja va med mia,frida,ida,hanna,söder,nils,eddie.

hos anna

hej,
ska sova hos anna inatt och imorron bär det av till min moster maria. anna ska till sin stuga i slöjan som ligger nära min moster så jag åker med dom så kommer mamma och hämtar mig vid ica i stöde.
idag har jag städat,städat,städat och vilat hehe. sen har jag varit med anna och frida, vi gick på ica och köpte en choklad kaka:) när vi kom hem tog vi lite modell bilder på anna med "min" kamera. lägger in några nu! nu ska vi nog se på lite tv så chao!
puusss♥
fina människa I love you!

haloween

hejsan!
igår hade vi en liten haloween "fest" hemma hos mig. det var jag,mia,anna,ida,lisa och frida. vi åt kyckling med ris, marängswiss, godis, 2 chips påsar, 2 dippar och det var ju gott ;) vi såg på paranormal activity på tv:n, eller iaf jag,mia och lisa heheh. den var ju bra läskig mmåste jag ju säga!!!! vi hade det riktigt kul:D ida,mia och lisa sov över hos mig sedan. jag och lisa ssatt och prata spanska klockan 2 på natten hehehe, vi tittade också i skolkatalogen och sa vem som var snyggast av alla i klasserna hahah . jag,mia och lisa har städat hela dagen, från 12 till typ 4 :S hahaha jobbiggtttttttt. idag vet jag inte alls vad jag ska göra men jag hittar väl på nått, är jävligt trött eftersom vi somnade typ halv 3 och vakna typ kvart över 10 ...... jajaj ska gå nu hej!
pussssssss♥

bilderna från igår:
johanna och ida
sötlisa
glaada jag
mias rompaaa haha
lisaa och jag
frida
heheh anna
'
johanna
idaa
maräng swiss♥
kaninen mia
jag höhö
lisa och annaa
har mer bilder men dom är lite onöödiga hehehe.
på morgonen:
trött ida
trött lisa
tjock selma
sötiselma

RSS 2.0