http://josign.blogg.se/

hej, jag är med i en tävling på http://josign.blogg.se/ om en ring hehehe.

www.matildabergstrom.devote.se

hej! har gjort en blogg på devote nu, jag tror jag bloggar på båda lite heheh.. hejdåå
puss♥

devote?

ska man byta till devote tro?

lika snabbt som vinden var du borta

hejsan!
har varit ute & gått med anna. vi gick till farmor & fikade. jag,anna & frida ska åka till hanna efter maten. ja men jag skriver senare!
puss♥

te amo

hejsan!
kom hem från skolan för en stund sen, ska till lisa sen & vara med hon & jenny. imorgon ska jag till hanna på filmkvälL! :)skriver senare.
puss♥

250 kcal

hej,kom nyss hem från etic, sprang bort 250 kalorier!:) ska ner & duscha snart, sitter & äter ett äpple just nu!
puss♥

jag vill kunna spela piano utan att tänka

hej.
har varit på skolan idag som inte är så ovanligt! har lagat mat nyss, ska på etic med mia,hanna,frida & anna. ska på spinning med hanna. jag vill kunna spela piano utan att tänka........ det ska jag lära mig!!! imorgon ska jag vara med jenny & lisa, någon mer kanske, vi får se! skriver senare!
pusss♥

när skuggorna tar över

hejsan
kom hem från konfan för en stund sen. vi gjorde skulpturer av pasta & spaghetti. var på etic innan det med ida & hanna. ska snart sova hehe:) skriver imorgon!
puss♥

himmelen är oskyldigt blå

hejsan!
ska på etic om en halvtimme med hanna & ida. ska på konfirmation efter det. har varit hos dennis med ida förut. skriver senare!
puss♥

att tänka gör en snurrig

halloj!
var på etic förut med mia & hanna. vi tränade nere i gymmet! har dushcat för en stund sen & blåst håret. ska sova om ett tag. skriver imorgon.
puss♥

jag är inte rädd för att dö, bara rädd att missa något

hejsan!
kom hem från skolan för en stund sen. ska på etic sen, ska vara nere i gymmet sen på spinning. ska äta middag om en stund och sedan åka till etic! skriver senare,
PUSS♥

i´m done

hejsan!
har dushat för en stund sen & ska se på det okända om en timme ungefär! blev ingen träning idag :/ här är lite bilder!
puss♥

potatisläxa

hej!
just nu håller jag på med min potatis läxa på HK:n. Jag ska göra klyftpotatis & lövbiffsgryta! lägger in bilder på de senare. ska kanske åka på etic ikväll med hanna & nån mer. vi får se om jag hinner! skriver senare!
puss♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

hejsan! har varit med anna idag på utställning. vi klev upp halv 6 imorse så jag är vädligt trött! hejdå
pusss♥

It hurts to say goodbye

hej, sitter hos anna. anna & åsa håller på att göra mat, vi ska äta chips potatis och fläsk fileé:) skriver senare
puss♥
söta ralle

lala

hej,kom hem från lisa för en stund sen. vi har haft jätte roligt! vi hyrde 2 filmer, " night mares" & " bekind rewind" fast den såg vi inte hehe. är med anna nu & vi ska snart gå till ica.
puss♥

in all subjects

hejsan, klockan fem ska jag bege mej mot coop & möta mia. sen ska vi till lisa & gör mat & äta där. efter det kommer även frida & jenny dit! roligt! kom hem för en stund sen. skriver sen!
puss♥

tusen gånger starkare

kom hem från etic för en stund sen. har sett färdigt på tusen gånger starkare. ska sova nu. är trött i hela kroppen..
pusss♥

etic

hej,nu kommer anna om en liten stund! håller på att se "tusen gånger starkare"! den är riktigt bra!!
puss♥

you´re everything I thought you never were

hello! kom nyss hem från skolan. vi hade någon undersökning från statistiska centralbyrån om ungdommar i europa! ska på etic ikv med mia,hanna,frida & anna. ska vara nere i gymmet & sedan på spinning! skriver senare!
puss♥

jag var en sån, som tänkte för mycket

hej! var på etic idag med mia,ida,frida & hannna.  från halv sex till halv 7 va jag med hanna & mia på yoga fitness! sedan var vi i gymmet med ida & frida. imorgon efter skolan ska ida & jag till etic och vara där tills konfirmationen börjar!  ska nog sova hos min älskade lisa till helgen med min älskade mia!hehe.. på söndag ska jag följa med anna på en uställning med hennes familj eftersom hon ska tväla med sin hund Ralle! skriver imorgon!
puss♥

in this life

helllo.
var på etic förut med hanna,anna & mia. vi var bara nere i gymmet/löpbanden m.m. det är ju alla ♥ans dag idag också! fick en påse med chips hjärtan av mamma & pappa, & strumpor hehehe. ska se på en film om snart! skriver imorgon!
pusss♥

som när stjärnorna förenas och himmelen stannar

hej,var hos josse med ida,frida,hanna & anna förut. ska på etic med hanna & anna, kanske mia:)ska bara vara nere i gymmet. har inte något att skriva.
pusss♥

undebart

hello!
igår var det riktigt roligt! jag,ida & mia sov kvar hos hanna. vi somnade vid 5,hehe vi satt och pratade konstant i 6 timmar! har varit på spinning med hanna,mia,mamma & anna. ska se på solsidan senare och efter det Sherlock Holmes:) imorgon är det skolan igen... gud vad snabbt den här helgen gick.... skriver imorgon
pusss

men det är svårt att gå för jag vill inte lämna dig själv..

-

2011-02-12

har nyss slagit in hannas present, ska ta något att fika!

pinnbröd

hejsan!
anna har nyss gått hem, har grillat pinnbröd hehehehe. ska ju till hanna ikväll & fira henne med ida,frida,mia,mathilda & ida. ska ner & slå in hennes present om en stund! igår var jag med anna,frida & mia! såg på the note book, fast vi såg inte klart hela. har ont i nacken så jag orkar inte skriva något mer!
pussss♥

fuckin perfect

hello..
varit på 30 minuters spinning med anna. jobbiggttt..... ska snart äta tacos sen ska jag vara med frida,anna & mia(?):) jag förstod inte om hon skulle vara med eller inte hehe. varit på skolan idag, slutade halv ett:) gjorde klart so provet så nu är det avklarat!!!!! imorgon ska jag & några till åka till hanna & fira hon! hon fyllde år idag. grattis hanna!:):) skriver senare!
puss♥

våfflor igen

hej! sitter hos dennis med ida & frida. har ätit våfflor idag igen! ska kanske på etic sen hejdå!
puss♥

konfaaaaaaaa

hej,kom hem från konfan för en stund sen,har varit på birsta idag med ida,hanna & frida. köpte present till hanna eftersom hon ska ha födelsedagsfest! ska kanske duscha om en stund om jag orkar, jag haar lite beslutsångest just nu.... skriver imorgon!
pusss♥

engelskan

sitter på engelskan just nu............. ser på filmen matilda :)

våfflor

hejsan! har varit på skolan idag som vanligt........ efter skolan gick jag,ida & dennis in på coop och köpte ett paket våfflor, vi gick hem till dennis och gjorde våfflor:) gottttt,, efter det spelade vi cod hehe, var inte så bra på det!skulle på spinning ikväll också men då hade jag ingen skjuts:/ har fortfarande inga bilder på datorn..:) har växtverk i benet ajajjajajajajajjajajajajajaja.............
pusss♥

super mario galaxy

haft so prov idag...... sitter och spelar super mario galaxy

birsta

hej! kom hem från birsta med anna för en stund sen. ska kanske ut och åka skidor om en stund och sen ska jag vara med anna och nån mer kanske frida eller/och mia :) har inget att skriva......
pusss

bio

hej! kom nysshem från "morning glory" som jag var på med mia,hanna & frida. den var ganska bra! var med anna förut idag, vi knäppte lite bilder på ralle ute men jag kan inte lägga in några bilder för vi har inget internet på den riktiga datorn.. hade spanska prov idag och det gick ganska bra heheh. skriver imorgon!
pussss

sjuk

är sjuk, har lite feber, förskyld,ont i huvudet. blir kanske hemma imorgon också! jag vet inte vad jag ska göra och jag kan inte sova :/ skriver sen eller imorgon!"
pusss

spinning

hej! har haft friluftsdag idag och det var ju roligt det!:D ska på spinning senare med mia,hanna & anna. fast jag har ju lite feber och ont i huvudet men jag måste träna hehe.ska gå nu !
puss♥

RSS 2.0